Безкоштовні реферати, курсові, дипломні Суббота, 20.04.2024, 11:38
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: jur-books  
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Коментарі експерта Перевибори не вирішать політичну кризу —
Коментарі експерта Перевибори не вирішать політичну кризу —
jur-booksДата: Понедельник, 20.10.2008, 18:10 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline

Коментарі експерта


Перевибори не вирішать політичну кризу — потрібна конституційна реформа10 жовтня 2008 року


Code
[hide][hide]Дострокові вибори, Конституція, Вибори-2010  
    
    
9 жовтня на офіційному сайті Президента України оприлюднено Указ «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання та призначення позачергових виборів» . У зв’язку з цим Центр досліджень політичних цінностей «АКСІА» звернувся до директора політико-правових програм Центру Разумкова Юрія Якименка з питанням: «Чи вирішать перевибори Верховної Ради проблему політичної кризи?», — повідомляє «Інтернет-репортер».

— Насправді ці дострокові вибори лише частково можуть вирішити проблему політичної кризи, оскільки першопричина її залишається — це конкуренція ключових політичних лідерів і їх майбутня участь в президентських виборах. Зараз йде боротьба за кращі стартові позиції на передодні цих виборів, кращі шанси на них. Нинішній розпуск парламенту і дострокові вибори можна вважати лише елементом цієї великої політичної кампанії, цілі якої в принципі інші. Більше того, не зрозуміло чи буде політична криза розв`язана і після президентських виборів. Якщо після перевиборів буде сформовано той чи інший формат парламентської коаліції, в майбутньому можливе протистояння між Президентом і тим форматом коаліції, що сформується.  

Очевидно, що є системні передумови виникнення такого роду криз. Недостатньо розмежовані повноваження між Президентом і парламентською більшістю. Текст Конституції переповнений взаємозаперечностями. А отже інституційне підгрунтя для вирішення кризи — конституційна реформа.
   
   [/hide][/hide]

 
GhostДата: Пятница, 21.11.2008, 15:04 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Люди извените шо не в тему, но пожалуста если есть какието материалы для написания курсовой ИДПЗК Веймарська Констытуция 1919 року плз скиньте!
 
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Коментарі експерта Перевибори не вирішать політичну кризу —
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024

Бесплатный счетчик и часы для сайта создание сайтов, разработка сайтов