Безкоштовні реферати, курсові, дипломні Четверг, 28.03.2024, 12:14
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: jur-books  
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Тимошенко має намір рятувати коаліцію і сподівається на мудр
Тимошенко має намір рятувати коаліцію і сподівається на мудр
jur-booksДата: Понедельник, 20.10.2008, 18:00 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline
Тимошенко має намір рятувати коаліцію і сподівається на мудрість колег в НУ-НС
час публікації: 3 вересня 2008 р., 19:50
останнє оновлення: 4 вересня 2008 р., 17:47

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко називає причиною того, що президент Віктор Ющенко "оголосив їй війну", боротьбу за перемогу на президентських виборах 2010 року.

"Причина того, що президент Віктор Ющенко оголосив війну на знищення, - це, на жаль, боротьба за перемогу на виборах 2010 року... Хоча шансів вже майже немає, вони були втрачені під час цієї безглуздої боротьби", - заявила вона в телезверненні до народу в середу увечері, пише Інтерфакс-Україна.

При цьому вона додала, що оточення Ющенка готове піти на все заради перемоги на виборах.

"Заради перемоги на них, на жаль, вони готові йти до кінця і хоча шансів практично немає, вони були втрачені під час цієї безглуздої боротьби", - відзначила вона.

Вона вважає, що зараз не час "ламати політичні барикади" і сподівається на перегляд НУНС рішення вийти з коаліції.

"У вас є 10 днів, щоб подумати і повернутися в коаліцію", - сказала вона в телезверненні до народу в середу увечері.

"Я сподіваюся на мудрість і зваженість наших колег по коаліції. Я вірю, що коаліція буде збережена", - відзначила Тимошенко.

Раніше демкоаліцію складали "НУ-НС" і Блок Юлії Тимошенко. "НУ-НС" заявив про вихід з коаліції. Проте це рішення офіційно не оформлене, крім того, частина депутатів блоку також з ним не згодні.

Далі прем'єр повідомила, що збирається проводити консультації в парламенті з метою консолідації і подолання парламентської кризи.

А також вона має намір найближчим часом представити "абсолютно продумані і обгрунтовані" зміни в Конституцію України.

"Найближчим часом я вийду з обгрунтованими, з абсолютно продуманими і необхідними для України конституційними змінами. Я вірю в те, що нові зміни в Конституцію консолідують парламент, всі здорові сили", - сказала вона.

В той же час Тимошенко заперечує встановлення диктатури прем'єра внесеними Радою змінами в закон про Кабмін.

"Сьогодні Президент сказав, що в країні встановлена диктатура прем'єр-міністра. Віктор Андрійович, та нема у нас диктатури, на жаль, в демократичній коаліції на чолі з вами, окрім диктатури дурості, безвідповідальності і хаосу, які я дуже хотіла припинити вчора тими голосуваннями, які відбулися у Верховній Раді", - сказала Тимошенко.

Прем'єр сказала, що змінами в закон про Кабмін хотіла чітко розділити повноваження між урядом і Президентом, як це передбачено в Конституції.

Вона також додала, що голосування фракції БЮТ в Раді 2 вересня ставило за мету відокремити оточення Президента від впливу на Службу безпеки, яка, за словами Тимошенко, перетворилася на репресивний орган, проти політиків, яких Ющенко вважає своїми конкурентами.

Тимошенко відзначила, що готова була підтримати Ющенка як єдиного кандидата від демократичної коаліції на наступних виборах Президента, у разі забезпечення нормальної, гармонійної роботи гілок влади.

Нагадаємо, що перший день роботи Верховної Ради України після літніх канікул виявив ситуативний союз фракцій Блоку Юлії Тимошенко та Партії регіонів. Протягом усього сесійного дня обидві фракції голосували солідарно й сформували порядок денний практично повністю із законопроектів, представлених БЮТ і ПР.

Спільне голосування БЮТ і ПР дає можливість говорити про існування де факто нової коаліції в парламенті.

А сьогодні група міністрів від фракції блоку "Наша Україна-Народна самооборона" залишила залу засідань уряду в середу вранці. Як повідомив перший віце-прем'єр Іван Васюник, це пов'язано з тим, що Блок Юлії Тимошенко в парламенті в односторонньому порядку відмовився виконувати коаліційні зобов'язання.

 
jur-booksДата: Понедельник, 20.10.2008, 18:04 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline
cry як Вам такий розклад. Я за - от тільки віри не йму!
 
КоляДата: Четверг, 23.10.2008, 00:15 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
КЛАСНА СТАТТЕЙКА!
 
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Тимошенко має намір рятувати коаліцію і сподівається на мудр
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024

Бесплатный счетчик и часы для сайта создание сайтов, разработка сайтов