Безкоштовні реферати, курсові, дипломні Пятница, 19.04.2024, 03:54
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: jur-books  
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Дострокові вибори можуть зупинити падіння гривні
Дострокові вибори можуть зупинити падіння гривні
jur-booksДата: Понедельник, 20.10.2008, 18:11 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline
biggrin Дострокові вибори можуть зупинити падіння гривні
09 жовтня 2008 року


Гривня, Долар США, Дострокові вибори


Директор економічних програм Центру Разумкова Василь Юрчишин вважає, що до кінця року ситуація з валютним курсом стабілізується, — таку думку він висловив у коментарі фонду «Гарт».

На думку експерта, зараз українці є свідками ажіотажного попиту на долари, який є подібним і дзеркальним відображенням того, що ми мали навесні цього року. «Тоді серед населення панували панічні настрої щодо втрати доларом своєї вартості, і всі масово несли його в обмінники. Сьогодні ж вранці, навпаки — всі масово кинулися „скидати гривню”», — говорить пан Юрчишин. За його словами, ця паніка посилюється високим попитом на долари в сфері бізнесу, в тому числі і з скороченням експортної виручки.

Проте, на думку експерта, судячи з усього, ця «гривнево-доларова гарячка» має стабілізуватися до кінця року, особливо якщо будуть оголошені дострокові парламентські вибори. «Як не парадоксально, але у нас вибори — це фактор зміцнення національної грошової одиниці, тому що саме під вибори приходить значна частка іноземної валюти», — зазначає Василь Юрчишин.

Раніше в коментарі «Газеті по-київськи» він зазначив: «Я думаю, що зараз курс роздувають спекулятивні і панічні настрої. Вище курс вже не буде, це його „стеля”. У найближчі кілька днів слід чекати помірної стабілізації. Далі почнеться поступове зниження до якогось прийнятного рівня. Я не виключаю, що до кінця року ми вийдемо на курс 5,05 грн. за долар. Звичайно, є мінімальна можливість існування валютного „чорного ринку”. Але особисто я не бачу, з якого дива він зможе розквітнути. Як елемент може бути — наприклад, в обміннику висить цифра 5,30, а поруч за 5,50 пропонують. Але це не матиме такого значення, як вісім-десять років тому», — підсумував пан Юрчишин.

 
videokarteДата: Воскресенье, 14.06.2009, 16:10 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Не ожидал чесно. Не мог додуматься до такого варианта sad
 
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ВИБОРИ -2008 чи ВИБОРИ 2009? БУТИ ЧИ НЕ БУТИ УКРАЇНІ??? » Дострокові вибори можуть зупинити падіння гривні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024

Бесплатный счетчик и часы для сайта создание сайтов, разработка сайтов