Безкоштовні реферати, курсові, дипломні Пятница, 19.04.2024, 13:19
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: jur-books  
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ЮЩЕНКО чи ТИМОШЕНКО, ХТО КОГО І ЗА СКІЛЬКИ? » Антикризова парасолька Юлії Тимошенко депутатам блоку
Антикризова парасолька Юлії Тимошенко депутатам блоку
jur-booksДата: Четверг, 13.08.2009, 20:31 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 21
Репутация: 0
Статус: Offline
Антикризова парасолька Юлії Тимошенко депутатам блоку Юлії Тимошенко
10.08.2009 22:37 ___ Сергій Лещенко, УП

--------------------------------------------------------------------------------

Історія з передвиборчою роздачею квартир від Юлії Тимошенко має всі шанси перетворитися на рімейк історії з повернення вкладникам Ощадбанку по тисячі гривень в одні руки.

Зрозуміло, що задовольнити всіх безквартирних прем’єрці не вдасться, хоча відповідний піар-шум їй забезпечений.

У подібних проявів популізму в передвиборчий період немає нічого оригінального – так само діяв би і Янукович. Достатньо згадати, як у 2004 він запровадив нічим не забезпечені доплати до пенсій.

Зараз перша ж дія Тимошенко в рамках нової програми викликає запитання, які породжують нові й нові сумніви.

Отже, у п’ятницю Юлія Тимошенко вручила міліціонерам ордери на квартири в містечку Боярка Київської області.

Ці квартири в кількості 75 штук були придбані підконтрольною прем'єр-міністру Державною іпотечною установою на загальну суму 40 мільйонів гривень.

Середня ціна нерухомості, яка перекочувала в державну власність, склала 6 900 гривень за квадратний метр.

Цей факт виявився повною невідповідністю словам Юлії Тимошенко, яка весь минулий тиждень заявляла, що Державна іпотечна установа куплятиме недобудовані квартири по ціні виключно в діапазоні від 2,5 до 4,2 тисяч гривень за метр.

Не будемо заглиблюватися в деталі, чи реально знайти на ринку подібне житло та якої воно якості. Але факт залишається фактом – Тимошенко взяла на себе політичну відповідальність придбати квартири за такою ціною. Варто виходити з такого: якщо прем’єр-міністр заявила – значить, вона усвідомлювала, що її слова мають бути підкріплені фактами.

Виявилось же, що вартість одного квадратного метру в 75-ти боярських квартирах у 1.5-2.5 рази перевищила планку, яку задекларувала сама прем’єр.


Юлія Тимошенко засвоює нове передвиборче гасло

Далі – більше.

Об’єкт, у якому було придбано квартири для МВС, розташований у Боярці за адресою вулиця Білогородська 17-21 (у деяких матеріалах цей будинок має номером 19-а – але насправді йдеться про одне й те саме).

За невипадковим збігом обставин, цей об’єкт зведено компанією "Міськбудінвест", яка належить Володимиру Дроботу – депутату Київради від блоку Тимошенко.

"Українська правда" звернулася до компанії "Енергобудлізинг", яка від імені "Міськбудінвест" здійснює продаж житла в цьому домі. Кореспондент представився громадянином, який хоче придбати квартиру у боярській новобудові.

Зараз двокімнатні квартири там коштують по 7 300 гривень за квадратний метр.

Але, як зізналися співробітники офісу продажу "Енергобудлізинг", ще в липні двокімнатну квартиру можна було придбати з розрахунку за 6 700 гривень за квадратний метр.

Угода ж між державою і "Міськбудінвест" про придбання 75 квартир була оформлена в 20-их числах липня.

Тобто напряму в забудовника будь-який громадянин міг купити житло дешевше, ніж його придбав уряд!

В інтернеті на сайтах нерухомості досі можна знайти оголошення, датовані 9 липня, де квартири продаються з розрахунку 6 450 гривень за метр.


Більше того, кореспондент "Української правди" знайшов людину, якій два тижні тому забудовник пропонував придбати в боярському будинку двокімнатну квартиру. За житло на восьмому поверсі "Енергобудлізинг" хотів 6 700 гривень за метр – за умови, якщо людина здійснить передоплату протягом трьох днів.

Напрошується очевидний висновок: ціна 6 900 гривень за метр, за якою уряд купив житло, на той момент вона була вище ринкової!

 
Форум » ФОРУМ ПРАВНИКІВ УКРАЇНИ » ЮЩЕНКО чи ТИМОШЕНКО, ХТО КОГО І ЗА СКІЛЬКИ? » Антикризова парасолька Юлії Тимошенко депутатам блоку
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024

Бесплатный счетчик и часы для сайта создание сайтов, разработка сайтов